След раждането на децата, казват, всичко се променя. Да, наистина е така. Става много по-хубаво, включително и сексът. Единственият минус е липсата на достатъчно време, тишина и спокойствие, за да се практикува това сплотяващо всяко семейство занимание.

Повечето двойки оставят на случайността да събере всички условия в едно – заспали рано деца, неизморена майка и неизнервен баща.

Това, за съжаление, се случва прекалено рядко, затова трябва вземете интимния си живот в свои ръце и да го планирате със същото старание, с което планирате почивката си, пише edna.bg

Сигурно веднага някой ще каже „Губи се спонтанността“. Не, не се губи, защото да очакваш романтичния момент с половинката си е като да чакаш Коледа – самото очакване прави момента още по-вълшебен.

И това е интересно: Учени скандализират: Пенисът се смалява ако... - четете още на най-полезния здравен сайт zdrave.to 

Както всеки график, така и вашият трябва да включва кратки опреснителни срещи и по-дълги „обсъждания“:

15-минутни срещи

Не искайте от себе си прекалено много през седмицата. След цял ден, изпълнен със семейни и служебни задачи, едва ли ще намерите време за разточителна романтика.

Но пък огънят трябва да се поддържа, така че приспете децата и точно преди да се впуснете в така желания сън, се насладете един на друг. Да, набързо, но малко е по-добре от нищо, нали.

Можете да заведете децата с 15 минути по-рано на градина, да се обадите на работа, че ще закъснеете с 15 минути и да си осигурите цели 30 минути сутрешен, стимулиращ, освежаващ семеен секс.

Четете още - Как да си поискате груб секс?

Специални уикенди

Горе-долу веднъж месечно можете да каните любимата на децата баба вкъщи на гости. И да я оставите през цееелия уикенд да се занимава с внуците си, докато вие сте някъде на хотел.

Или пък обратно – изпратете без никакви угризения децата на „бабин дом“, спуснете щорите и си припомнете първоначалната страст един към друг.

Не спирайте да си правите комплименти и да се закачате, не спирайте.

Обикновено жените са тези, които „пресичат“ по-пикантните коментари на половинките си, защото винаги го приемат като покана за секс.

Колкото и да сте изморени, приемете комплимента, отвърнете му и сами ще се изненадате как сред цялата умора ще се появи и едно особено приятно потрепване под лъжичката.