Хората отдавна са свикнали с мистериозните кръгове в полетата. И макар учените да се опитват да обяснят появата им по някакъв естествен начин, например, чрез въздействие на някакви локални ветрове, все повече земляни вярват, че в кръговете по полетата има послания от извънземни, които се намират в паралелни светове или в далечно кътче на нашата вселена. 


Поредният загадъчен кръг се появи в Германия в поле близо до град Пан, недалеч от Мюнхен. Забележителното в случая е това, че точно преди четири години в същия район, в същия ден (възможно и час), там също се е появил фантастичен кръг. 

При тези обстоятелства е някак трудно да се повярва в съвпадения. 

Кръговете в полето, за разлика от НЛО и редица други паранормални явления, притежават интересно свойство - те са реални, те могат да бъдат огледани, пипнати, дори помирисани, да не говорим иза това, че учените могат да закарат при тях всякаква апаратура за изследване. 

От това обаче нищо не излиза. И затова кръговете в полетата, бидейки реални, си остават не по-малка загадка, от апаратите на пришълците, носещи се из небето на Земята.  

За кръговете в полетата е писано доста много, както и за стремежа на силните на света да компрометират предложенията за появата им на независимите учени. 

Например това бе направено с признанията на двама британци - Дъг Бау и Дейвид Чорли, които публично признаха, че те през нощта са рисували кръговете. Признанието, наистина, си беше доста смешно и нелепо, защото в него не се вписваха редица очевидни факти, както и най-неудобния за фалшификаторите - кръговете се появяваха по едно и също време, но на различни кътчета на Земята. 

Предположенията, какво точно представляват тези образования, са доста много. Днес ще представим още едно предположение. Напълно е възможно кръговете не просто да носят някаква информация от извънземен източник с използването на двучиен код, който все още не е разгадан от земляните, но те може и да подготвят съзнанието на земляните за възприемането на изцяло нов свят, защото Земята е на прага на велико преобразование. 

Наричат го по различни начини - апокалипсиса, края на света, появата на новата шеста раса и така нататък. 

Работата не е там, а в това, че напоследък пред нас започнаха да се появяват твърде много чудеса. И забележете, вече ги възприемаме като нещо нормално... 

Превод и редакция: БЛИЦ