Изследване на навиците за закуска на британците разкри, че първото ядене за деня е показателно за характера на човека, съобщи в."Мирър".

Предпочитащите фъстъчено масло са страстни любовници, а тези, които си правят купичка зърнена закуска, са много надеждни.


Митове за отслабването: Защо броенето на калории и био храните не са ключ към загубата на тегло

Хората, които пият само чаша чай, са амбициозни и печелят много. Любителите на пържените филийки пък са купонджии. Хапващите кисело мляко с горски плодове са емоционални. Филийката квасен хляб, намазана с авокадо, е предпочитана от пътуващите.

Пушена сьомга с крема сирене за закуска харесват екстровертните. Интровертните направо прескачат закуската.

Ако човек се задоволява само с банан, е стресиран.

Невиждани ползи от водата сутрин на гладно

Анкетата е направена за производителя на пълнозърнести закуски "Уитабикс". 2000 души са посочили предпочитаната си закуска и са описали характера си.

Цели 53 процента от британците смятат закуската за най-важното ядене за деня, а 33 процента не могат да функционират, ако не са хапнали нещо, когато станат от сън. Четвърт от британците обаче пропускат закуската.

Що се отнася до скучните закуски, на първо място е препечената филийка, следвана от банана и корнфлейкс без мляко, поради липса на такова, допълва БТА.