Потребителят l TikTok timetraveler2582, който твърди, че е пътешественик във времето от 2582 г., e споделил запис на ръмженето на „дълбоководно чудовище“, но от 2023 г. Какво всъщност е това, все още не е разгадано, но звучи ужасно.

"Пътешественикът" е започнал да води своите акаунти в социалните си мрежи само преди няколко месеца, но през това време е успял да вдигне доста шум - анонимният потребител разкрива факти от бъдещето... които, очевидно, се явяват минало за него, информира "Дейли Стар.

Наскоро блогърът е споделил аудиозапис, за който твърди, че е направен на дълбочина от няколко хиляди километра в Северния ледовит океан.

"На 26 януари 2023 г. учени от NOAA (Национално управление за океанските и атмосферни изследвания) ще се отправят на тайна мисия. Те ще открият необичайна анормална дупка под водата в Северния ледовит океан", пише timetraveler2582
 
@timetraveler2582

#fypシ #2021 #timetravel #timetraveler #ocean #monster #hollowearth #foryou #foryoupage

♬ original sound - Timetraveler2582
Според думите на автора на публикацията ръмженето на „дълбоководното чудовище“, което се чува ясно през последните 10 секунди на видеото, толкова е изплашило учените и световното правителство, че те ще направят всичко възможно да скрият своите открития след няколко години.

За няколко дни видеото е гледано от повече от милион души.Както записите „от 2023 г.“, така и всички останали публикации на timetraveler2582 изглеждат по-скоро като съобщения на луд, но това не пречи на блогъра да има голям успех в социалната мрежа.

Отнело му е само два месеца, за да придобие аудитория от почти 700 хиляди души, които охотно вярват на всичко, което публикува.

Превод и редакция: БЛИЦ