Всички гледаме или сме гледали порно в някакъв момент от живота си. Няма как да се отрече, че това е огромна индустрия.


Понякога си мислим, че това е работа-мечта, и че не изисква никакво усилие - но какво се случва зад кулисите?

1. Порно-снимачните площадки миришат неприятно - пот, телесни течности, почистващи препарати, нагорещена техника...

2. Актьорите контролират нещата през повечето време - ако вече не могат или не искат, казват "стоп" и след кратка почивка всичко започва отначало, пише Sexwell.

3. Да се прави порно никак не е секси - мъжете трябва да са в ерекция колкото се може повече, затова я поддържат както могат.

Понякога изцяло губят чувствителност и се прибягва до използване на механични средства - помпи, виагра и тн.

4. Да се заснеме порно видео отнема цяла вечност - 30 минутна секс сцена отнема около цял снимачен ден, ако не и повече.

Някои сцени се заснемат по няколко пъти, ерекцията трябва да се поддържа, често се появяват протривания и други "амортизации".

5. Спермата често не е истинска - ако актьорът не може да свърши за 5-ти път в един ден, има безброй начини това да се фалшифицира.

Никой режисьор не иска да виси и да чака мъж, който е бил в ерекция 3 часа, да успее да изкара няколко капки сперма.

Използва се малка тубичка лубрикант с млечен цвят, която мъжът поставя под члена си и я стиска, за да симулира изпразване. Спермата по снимките пък е сгъстена захарна вода.

6. Всички са гладни - актьорите понякога не ядат по 12 часа и повече преди снимки, за да избегнат подуване и задържане на вода.

7. Оргазмите почти никога не са истински - е, понякога се случва някой наистина да свърши. Но след 10 часов снимачен ден, актьорската игра е единственият шанс да се стигне до кулминация.

8. Аналният секс отнема много подготовка - диета, клизма, кола маска, избелване... стандартите за дупето в порното са много стриктни и актрисите трябва да се придържат към тях.

9. Позите са неестествени и неудобни - за да виждаме ние как членът влиза във вагината, актьорите поддържат неестествени и неудобни пози, в които сексът нито е приятен, нито забавен. Най-честият резултат от това са болки в гърба... но пък резултатът е хубав!