Кой точно управлява Русия? Този въпрос отправя британският „Дейли Мейл”, след което прави анализа за възможните двойници на Владимир Путин, които се появяват на различни телевизионни събития като последното му среднощно посещение в Мариупол миналата седмица, пише Телеграф бг. 

Медията припомня, че видео събрало разликите в лицата на предполагаемите двойници доби голяма популярност в последните дни.

Досега тезата, че президентът на руската федерация праща на различни събития свои двойници бе доста експлоатирана от украинските и руските опозиционни медии.

Тя е дискутирана често от политолози като Аббас Галямов, Валерий Соловей, Михаил Шейтелман и бившият агент на КГБ Сергей Жирнов.

Британците стигат до извода, че истинският Путин има поне два двойника, които отвреме навреме участват в събития - като концерта на Лужники или среднощните посещения в Мариупол.

Твърди, се, че един руски двойник дори е дал преди време интервю за медия.

Това, че руският президент използва двойници, може да се докаже по промените във формата на ушната мида.

При двойниците на Путин тя е с различна форма.

Друг белег е малка, почти незабележима бенка на лицето, която при истинския Путин и при двойниците му е с различно място.

Едно от лицата има дълги бръчки, а друго къси и прекъснати.

Една от големите разлики открити при „Путин в Мариупол” е, че на него брадичката му е видимо различна от тази на оригинала.

Вероятно в окупирания украински град е изпратен най-слабият двойник на руския президент.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук