Авторът на YouTube-канала ETDatabase, самопровъзгласил се търсач на истината, наскоро щокира своите последователи със спътникови кадри на - насред планините на Антарктида младежът успял да намери огромен силует на "пришълеца". 

Любителят на теориите на конспирациите Скот Уоринг заяви, че е намерил в планините на Антарктида отпечатък от гигантско антропоморфно същество. Все пак, находката не би била възможна, ако не бяха Google и неговите спътници.

В своето последно видео в YouTube-канала ET Data Base мъжът показа снимки, заснети от корпорацията. 

Отдалеч човек би си помислил, че вижда отпечатък на човек, но авторът има свое собствено мнение. 

Използвайки дигитална линия, Уоринг е сметнал, че фигурата е висока почти 23 метра. Тоест, човек не е могъл да остави такова нещо. 

Като вариантите, според експерта, не са чак толкова много - става дума за пришълец.  

"Говоря за пришълец, защото, знаете, каква фигура може да бъде дълга 20 метра? Това е просто някаква безсмислица. Това си е чисто и просто извънземна фигура. Представете си, 20-метров пришълец броди из Антарктида", казва Уоринг.  


Последователите на Уоринг в мрежата, естествено, изпаднаха в екстаз, пише Daily Star.

"Това, без съмнение, е странно. Изглежда на онези същества, които бяха намерени в Каса Росада в Аржентина, и под моста в Ню Йорк, а колко още странни неща предстои да бъдат намерени по света", казва един от тях.  

Превод и редакция: БЛИЦ