Неуморимият изследовател на Марс Скот Уоринг сега е открил на снимка, направена от марсохода Curiosity, стъпала, които са останали от някогашна сграда, построена от процъфтяваща някога цивилизация, пише Есорейтер.
Знаменитият тайвански виртуален археолог в последно време е открил на снимки на НАСА немалко доказателства за това, че силно развива цивилизация е съществувала някога на Червената планета, а, съдейки по косвените доказателства, например, децата индиго, които помнят предишните си животи в тела на марсианци, тя съществува и до днес.Ето какво той пише по този повод:  

Служители на НАСА по всякакъв начин заобикалят тази тема и крият явни доказателства за това, че Марс не е безжизнена планета. Но те не забелязват онова, което може да се види на снимките. Когато се окажат в неудобно положение, като например сега, то започват да пеят старата песен за оптичната илюзия. Каква илюзия?

Уфологът също напомня, че девизът на космическата агенция на САЩ е лозунгът „За благото на всички“, но реално служителите на НАСА правят точно обратното – за благото само на силните в света, докато обществото, с чийто пари съществува агенцията, е правено на глупак, защото и в момента на хората се внушава, че там няма нищо и крият онова, което всеки има право да знае.