Силвия Кацарова държи на къса каишка богатия си и привлекателен съпруг, пише HotArena. Изпълнителката никак не си поплюва и е успяла да опитоми милионера Любомир Димитров като домашно кученце. В работата си той може да е същински звяр, за който няма граници и забрани, но когато е с жена си, е по- нисък от тревата.
А той винаги е с нея, коментират негови познати.

Кацарова е успяла успешно да си изиграе картите и още от началото е втълпила на мъжа си, че тя  еталантът вкъщи и като такава трябва да я гледа като писано яйце. В пропагандата успешно се включвала и щерка й Теди, която не пропускала възможност да я похвали пред Димитров и да изтъкне каква страхотна жена си е намерил.

Така Любомир, след кратка, но интензивна обработка, бил напълно убеден, че певицата не трябва да има досега с каквато и да било домакинска работа, защото Господ я е създал за много по-възвишени цени. Освен това, милионерът не спирал да я обсипва с прескъпи подаръци.

По-любимо на находчивата Силвия от даровете за крупни суми били единствено пластичните операции. Именно по тях тя пръскала луди пари от бюджета на своя съпруг. В резултат на това сега тя изглежда по-добре от доста свои по-млади колежки.

Подмладяването съвпада точно с развода й с първия й съпруг Милчо и събирането с Любомир, който е нейна ученическа любов. Щом надушила, че е станал толкова богат, оправната певица умело го оплете в мрежите си и успя да го накара бързо-бързо да се ожени за нея. 

Дъщерята Теди пък, вместо да страда от раздялата на родителите си, обясняваше наляво и надясно как майка й се е бракувала по любов, не по сметка и никога не я е виждала толкова щастлива, пише "Уикенд".