Омъжена американска майка разкри как заработва допълнително като проститутка  и печели до 55 000 долара за три седмици, съобщава „Мирър“.
 
30-годишната Катерин Сиръс започнала да работи като проститутка паралелно с редовната си работа като адвокат по криминално дела преди три години.
 


Сиърс, която има едно дете, твърди, че съпругът ѝ Джон одобрява напълно нейния страничен бизнес. Заради него тя прекарва три седмици от месеца в публичен дом в Невада и само една вкъщи.
 
Катерин, която е от щата Айова, се надява да премахне стигмата върху секс труженички, разкривайки подробности за работата си.
 


„Мисля, че колкото повече говорим за това, по-големи са шансовете то да се декриминализира, както се надяваме“, заявява тя.
 
В натоварен ден тя обслужва между 10 и 15 клиенти.
 


Обяснява, че денят ѝ започва с грижа за самата нея и подготовка за клиентите.
 
В последно време тя намалила времето, в което работи като проститутка, за да прекарва повече време със сина си, който е само на четири месеца.
 


Освен това се опитва и да се фокусира върху новата си адвокатска фирма.
 
„Проститутките са хора. Проститутките, които познавам, са най-добрите хора, които познавам. Мисля, че много хора се чувстват зле по отношение на проституцията, без да разбират добре защо“, казва тя.
 


„Принизяваме жените, които говорят открито за сексуалността. Трябва да се държиш по този начин и, ако не го правиш, си лоша“, възмущава се тя.

Превод и редакция: БЛИЦ