Станалият случайно и за много кратко време известен, Йордан Йорданов, гадже на плеймейтката Анджелина Атанасова, имал сериозни комплекси и бил склонен към внезапна агресия. Така наречения мачо не бил никакъв мачо, а известен в гей средите жиголо на повикване. Влизал без проблем в ролята на пасивен и активен, по желание на клиентите, дори се целувал, но и с тази екстра цената му не надхвърляла скромните 100 лева за час. Клиентите му били предимно тлъсти чичковци над 50-те. Това твърди "Хот Арена".

За Йордан се заговори, след като пусна в социалните мрежи порно клип с Анджелина. В 30-секундно видео той е подпукал плеймейтката в мисионерската поза, а тя пъшка сладострастно, но и доста изкуствено. Самият Йордан снима сцената с телефона си, а към края за няколко секунди се появява и лицето му в профил. От това обаче не последва известност каквато най-вероятно „актьорът“ е очаквал.

Твърди се още, че той е посягал физически на Анджелина, която също е разочарована от нулевия интерес към розовата продукция. Анджелина е била брутално пребита. Нежният комплексар е пребивал и други жени. Агресията му идвала от факта, че е г-н Никой, а трябва да заработва скромните си и несигурни доходи като мъж на повикване от похотливи възрастни мъже. Фактът, че никой не му обръща внимание, както и това, че лъснаха аферите му с мъже, докарало Йордан до ръба на нервна криза и отчаяние.

В миналото той се е пробвал като футболист за кратко и бил попарен с думите, че мястото му не е на терена. С днешна дата Йорданов нарича себе си модел, но по всяка вероятност дефилира на модния подиум само в сънищата си. През 2016-а печели титлата „Мистър България“, която му дава право да се яви на международния конкурс International Top Model of the World. За съжаление и тези лични победи останали незабелязани и не донесли тъй желаната слава на Данчо от Стара Загора.