Едва днес в официалния Instagram акаунт на 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишния принц Хари се появиха снимки, които разкриха какво е правила бившата холивдувска актриса малко преди да хвърлят светската бомба на годината, че „напускат британското кралско семейство, за да бъдат финансово независими“.

Фотосите са направени в началото на този месец, когато Меган все още е била в Лондон.

От снимките стана ясно, че херцогинята на Съсекс е била в Центъра за грижа за бездомни животни на Мейхю в британската столица. Срещата била тайна и затова едва днес се появиха снимки от нея.

Както се оказа, Меган посети приюта още в началото на януари преди заминаването си за Ванкувър. Срещата беше закрита, така че снимките от нея се появиха в мрежата едва сега.

Меган стана покровителка на този приют през януари 2019 година. 

„Херцогинята разбира значението на комуникацията между животни и хора и изразява благодарност и признателност към персонала на центъра за работата, която вършат всеки ден“, се каза в поста към снимките.

Малко след въпросната среща Меган замина за Ванкувър, където с принц Хари и осеммесечният им син Арчи живеят в къща под наем.

БЛИЦ припомня, че вчера папарашки снимки изловиха Меган в доста странна ситуация. На фотосите тя видимо позира на фотографа, но после се закани с жестока разправа.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!