Видеоклип, в който измамена жена хваща неверния си съпруг и любовницата му се превърна в истинска сензация в интернет. Случката се е разиграла в Китай и до момента клипът е гледан над 15 милиона пъти, пише "Дейли мейл".

Съпругата е хванала мъжа си в леглото с любовника му в хотелска стая. На видеото се вижда как след като измамената жена влиза в помещението, тя започва да крещи по мъжа си. Жената го разпитва защо я е излъгал след шест години брак. След това го ударя по лицето, докато любовница му лежи до него по оскъдна нощница.


"Как смееш? Колко добре се отнасях с теб? Ти го знаеш", крещи жената.

Съпругата отишла да хване любовниците с група приятели, които уточняват във видеото, че има парични спорове между двойката.


 

На видеото се вижда още как в един момент съпругът започва да се бие един от приятелите на съпругата си, който му крещи „Ти използва парите ѝ до днес“. Двамата мъже се сбиват в единия ъгъл на стаята. Малко след това жената сграбчва любовница и я пита „може ли да говорим спокойно“.

Другата жена от своя страна твърди, че мъжът не ѝ е казал за семейното си положение, когато за първи път са започнали връзката си.

Но един от приятелите на съпругата ѝ я възразява: - Ами след като разбрахте? 
 

Миналия месец, женен мъж и любовницата му бяха вързани голи за дървета и публично засрамени в китайската провинция Гуиджоу. Двойката е получила екстремното наказание след като съпругата на мъжа ги е хванала в крачка. 

Близо 75% от двойките в Китай прекратяват брака си заради неверни партньори. Само 30% от жертвите на афери обаче се развеждат - останалите 70% избират да се примирят с ситуацията.
 

В Китай има професионални „ловци на любовници“, които помагат на хиляди жени да заловят „безсрамните прелюбодейци“.Превод и редакция: БЛИЦ