Потребител на Reddit е споделил историята за това как родителите на бившата му приятелка, с която се е запознал преди 25 години, докато е бил в училище, са започнали да правят ремонт и случайно са открили тайник в стаята на дъщеря си.

Както впоследствие са изяснили съпрузите, в него се съхранявали секс играчки, забравени още през 90-те.

Героят на историята е разказал, че като тийнейджър той и бившата му възлюбена са обичали да експериментират с най-разнообразни вещи от секс магазините. 

Въпросът за съхранението на интимните приспособления бил поставен много сериозно пред разказвача и момичето, тъй като и двамата живеели с родителите си. Като скривалище те решили да използват тайно отделение в библиотека, която била в спалнята на девойката.

След училище те били приети в различни колежи и се разделили след няколко години, тъй като не можели да поддържат връзка от разстояние. Колекцията от секс играчки била забравена.

25 години след това авторът на публикацията получил съобщение във Facebook от бившата си любима от училище. Тя му разказала, че родителите й са решили да направят промяна в интериора. По време на ремонтните дейности те открили скривалището с вибратори, презервативи и други вещи в стаята на дъщеря си.

„Родителите са си помислили, че секс играчките принадлежат на дъщеря им и съпруга й. За да направят ситуацията още по-неловка, те разказали за находката точно пред съпруга й ... ”- споделя още разказвачът.

Превод и редакция: БЛИЦ