Докато светът продължава да преминава в периоди на различни локдауни и изолации, много двойки изпитват затруднения да запазят отношенията си.

Независимо дали сте женени или търсите нова любов, пандемията от коронавируса не е лесна за никого.

Но една двойка е намерила начин не само да укрепи връзката си, но и да засили сексуалното си желание един към друг. Луана Казаки и Артър О Урсо са решили да споделят как са задълбочили връзката си по време на локдауна, съобщава "Дейли Стар".

Двойката започнала да прави заедно секси видеоклипове и да ги публикува в OnlyFans, за да печели пари, като в момента те си заработват по този начин 56 хил. паунда на месец.OnlyFans е абонаментен сайт, където феновете плащат месечна такса, за да получат достъп до горещи видеоклипове и снимки.

Луана и Артър обясняват: „Трябваше да намерим начин да се справим с ограниченията на пандемията по отношение на нашия сексуален живот. Освен това искахме да спечелим пари."

Те добавят: „Затова решихме да съчетаем полезността и удоволствието, като направихме заедно интимни фотографии за OnlyFans. Винаги е приключение и е много приятно да‘ работим ’по този начин. Освен това, по този начин ние никога не сме губили желанието си един към друг.“Луана и Артър, които се смятат за „активисти срещу развода“ по време на пандемията, са решили да предложат съвет на двойките, които са се сблъскали с трудности в изолацията.

Двойката казва: „Опитайте се да излезете малко от рутината си, за да не загубите желанието си. Правете снимки заедно, пробвайте секс играчки, не се страхувайте от нищо. Желанието поддържа връзката гореща.“Луана Казаки и Артър О Урсо твърдят, че създаването на пикантно съдържание заедно е помогнало да запазят любовния си живот разнообразен и да подобрят привличането им един към друг. Освен това е повишило либидото им.

Двойката добавя: „Знаем, че не е начинът за всички, но това беше освобождаващо за нас, трябва да намерите своя начин“.

Превод и редакция: БЛИЦ