Не само обикновените хора са податливи на суеверия. Оказва се, че звездите също робуват на някои странни суеверия и ритуали за късмет. Ето някои от странните суеверия на холивудските звезди:

1. Тейлър Суифт


За певицата числото 13 не е на нещастие, а точно обратното. Тя споделяла, че е родена на 13-то число, навършила е 13 години в петък 13-ти. На 13-та седмица от издаването на първия й албум, той е сертифициран на „Златен албум“. Също така всеки път, когато сяда на 13-то място или 13-ти ред, тя печели награда.

Анджелина Джоли си намери нова жертва! Красавицата завъртя главата на заклетия ерген...

2. Дженифър Анистън

Актрисата от „Приятели“ има страх от самолети. За да се успокои, неин приятел я посъветвал да стъпва с десния крак на борда и да го почуква от външната му страна.

3. Лейди Гага

Певицата не пуска случайни хора в спалнята си. Според нея да си легнеш с мъж, който не те уважава и няма сериозни намерения, означава той да ти отнеме креативноста. Това ще доведе до загуба на слава, нови песни и пари.

Хайде на бас, че няма да я познаете! Тя е известна певица и в момента е звезда във "ВИП Брадър", но на тази ретро СНИМКА е неузнаваема!

4. Ариана Гранде
В началото на кариерата си певицата вярвала, че за да има късмет преди кастинги трябва да изяде шоколадова поничка.

5. Селена Гомез

Певицата пие зехтин преди да се качи на сцената. Гомез споделя, че макар и да звучи отвратително, зехтинът смазва гърлото й и помага да не и пресъхне устата.