Посетители на ски курорта Сноукуалми Пасс в американския щат на Вашингтон дори не са подозирали, че над тях ще прелети НЛО с продълговата форма. Най-необяснимото е това, че НЛО-то е оставило след себе си следа от конденз, точно като самолет. Въпреки това, летящият съд по никакъв начин не е могло да бъде самолет.

И така, един от почиващите случайно се загледал в небето и неочаквано разбрал, че над тях лети дълго и тъмно НЛО. Поразително! Очевидецът, естествено, веднага извадил своя телефон и заснел аномалията на видео, изпращайки после записа на уфолози. Клипът за кратко време премина през целия световен интернет, пише Езорейтер. 

Изследователите на НЛО и извънземни цивилизации достигнаха до извода, че дължината на апарата е не по-малко от 3 километра. Очевидно, че нито една държава в света не притежава подобни технологии. Някои казват, че става дума за космическа ракета, но тези твърдения веднага водят до резонния въпрос: къде тези хора са виждали толкова грамадни ракети? Освен това, защо тя е летяла в земната атмосфера, а не в орбита? Някои скептици смятат, че това е най-обикновен самолет, който поради някаква оптична илюзия изглежда като тъмна дълга лента. 

Запознавайки се с видеото, мнозина конспиратолози си спомниха за кемтрейлс. Популярната теория на заговора гласи, че тайното световно правителство разпръсква тайни химикали от въпросните самолети. Да се познае такъв самолет може по необичайната следа на конденз, която не изчезва след няколко минути са се превръща в продълговат облак. Широко разпространеното мнение е, че по този начин силните в света контролират броя на населението на планетата, изпитват химическо оръжие и дори подготвят Земята за пристигането на извънземни.  

Превод и редакция: БЛИЦ