Всяка жена има малките си тайни, за да бъде красива. Предлагаме ви няколко топ трика, с които ще имате двойно по-големи и гъсти мигли.
С пудра 
Нанеси един слой спирала и преди да е изсъхнала, посипи миглите с пудра на прах. След това, нанеси втори пласт спирала. С помощта на пудрата създаваш разстояние между двата слоя спирала и така миглите изглеждат по-пищни.

С два цвята 
Нанеси един слой черна спирала, после слой цветна (по твой избор, но най-неутралният вариант е кафявото) и накрая завърши пак с черна. Пигментът на цветната спирала ще се покаже през черното и визуално ще накара миглите да изглеждат по-пищни.

С цвят в корените
Нанеси точно върху корените на миглите очна линия под формата на гел. Ако очите ти не са свикнали, възможно е да се насълзят, поради това най-добре ползвай водоустойчива очна линия. Изпиши линията максимално близо до корените, почти върху водната линия на горния клепач, за най-видим ефект.

Увеличи краищата
Нанеси спиралата първо върху върховете на миглите, остави да изсъхне и после мини с четката по цялата дължина на косъмчетата. По-плътните краища карат миглите да изглеждат оптически по-обемни.

Движи четката на зигзаг, вместо от долу нагоре
Така ще покриеш всяко косъмче, даже най-миниатюрното, с нужното количество туш.

Очната линия пак помага 
Изрисувай съвсем малка котешка извивка с очна линия – трик, който кара миглите да изглеждат по-гъсти. Не е нужно линията да е дълга, а просто да излиза на един милиметър от външния ъгъл на окото, съветват от zajenata.bg.