Едно 5-годишно момченце вече е истинска световна знаменитост. Малкият Александър е мини модел и има над 300 хиляди фена само на страницата си в Инстаграм. Бащата на детето е бившият руски спортист по фигурно пързаляне Евгений Плюшченко, а майка му също се занимава с моделство.Детето действително прилича на ангелче и не е трудно, че е харесван и издирван за реклами от фотографи в целия свят. Александър може да е само на пет, но вече може да се похвали с печалби за милиони.
 

Отивате на море с детето? С тези 8 прости трика почивката ви няма да се превърне в ад!

Момченцето става популярно благодарение на майка си Яна Рудковская, която му прави профил в Инстаграм. И сега тя се грижи за известността на синчето си, публикувайки там снимки не само от рекламни кампании, но и от свободното време с родителите.
Независимо от старанията й, тя е критикувана, че отнема детството на сина си. Според някои тя нерядко се изказвала, че детето няма да прави нищо безплатно и трябва да получи пари за известността му.Независимо от това, малкото ангелче набира все по-голяма популярност. За това свидетелства и фактът, че вече е направил и няколко фотосесии с детския супермодел Кристина Пименова.

Превод БЛИЦ