Жена си поръча омар за 200 долара в луксозен ресторант, а след това го пусна на свобода. Шокиращата случка се е разиграла в Италия. 

Жената дошла в Gente di Mare в Голфо Аранчи на италианския остров Сардиния със съпруга си. Тя поръчала омар с каталонски лингвини.

Любителката на животните попитала дали ракообразното би се наранило, ако бъде изпуснато от високо. А след като получила уверения от присъстващите, че нищо няма да му се случи, тя внимателно го свалила над металните парапети и го хвърлила в морето.

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

"Първоначално помислих, че се шегува. После разбрах, че жената е сериозна и иска да направи добро дело", каза Антонио Фазолино, който е съсобственик на ресторанта заедно с брат си Джанлука.

Италианецът разказа как извадил омара от аквариума и след това го претеглил в кухнята, пише Mirror. Той спомена теглото - почти два килограма - и цената: 200 долара. След това живото морско същество беше изнесено в прозрачна кофа и поставено до масата на двойката.

"Виждайки нейната радост и вълнение, аз също бях трогнат. Тя беше много щастлива и се радваше, че успя да изпълни това желание и ние бяхме щастливи с нея", добави Антонио.

 

@dailymirror Woman orders £175 lobster from swanky restaurant and then threw it in the sea #dailymirror #breakingnews #news #italy #lobster #sardinia #seafood ♬ original sound - Daily Mirror

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук