25-годишнa моделка с естествено голям бюст похарчи хиляди британски лири и сега твърди, че има „най-големите гърди във Великобритания“, предава "Дейли Стар". 


В момента бюстът на Лея Паркър е толкова голям и е с размер 32NN. Вследствие на бомбастичните си гърди сега жената не може да кара кола, да тича и е принудена да спи с възглавница за бременност, тъй като това е единственият начин да се чувства удобно в леглото.


Бляскавата моделка си е направила общо пет операции, които според нея са й помогнали да се занимава с тази професия, тъй като в момента печели до 10 000 британски лири на месец, което е същата сума, която е платила, за да си направи бюста.


"Сама си платих две от операциите, които струват общо 10 000 британски лири, а останалите бяха платени от други хора", признава тя.

Лея се борела с увереността си като тийнейджърка. На 14 тя страдала от хранително разстройство булимия и имала проблеми със самочувствието заради големия размер на гърдите си. Тя казва: „Не се харесвах наистина. Винаги съм чувствала, че искам да бъда по-стройна".

Години по-късно Лея направила първата си операция, когато била на 19 години. Тя струвала 2500 британски лири. По това време жената току-що започнала да работи като модел и осъзнала, че наличието на по-голям бюст може да й донесе големите пари, така че една година по-късно отново легнала под ножа.

Тя си намерила редовна работа, включително като ринг момиче на боксови мачове. Лея каза: Някои от облеклата, които носех показваха много от фигурата ми. Бях заобиколена и от много други момичета, работещи в индустрията, които са се подлагали на хирургични интервенции уголемяване на гърдите. В крайна сметка реших, че и аз ще си направя, за да повиша самочувствието си.“


Майка й, 48-годишната Сандра Паркър, не била много запалена по операцията, тъй като дъщеря й била твърде малка. Лея каза: „Тя се притесняваше и непрекъснато ме питаше защо искам да го направя, като така или иначе имах доста голям бюст. Но скоро тя разбра, че това ме направи щастлива".

Превод: БЛИЦ