В последните години нещо, което рязко променихме във визията си, са нашите вежди. Модните кралици като Кара Делевин успяха да наложат плътните и естествено рошави вежди. Може да ви изглеждат стряскащо, но искаме да ви представим една дама, която не се срамува да поддържа гъсти вежди.
Тя се казва София Хаджипантели, родена е в Кипър и е истинска сензация в instagram. Споделя, че тези невероятни вежди е наследила от своята майка, която още от малка я е научила как да се грижи за тях. 

София е естествена блондинка, но боядисва веждите си в черно, след като вижда кратко видео в интернет, на което друго момиче споделя как е боядисало веждите си. Освен това харесва ярките цветове в грима и не спира да експериментира с визии.

Младата дама е модел, а наскоро сподели няколко фотографии, на които позира в духа на художничката Фрида Кало, която също е поддържала естествено гъсти веждите си. 

Споделя, че така се намира за по-привлекателна и не иска да налага тенденции, защото смята, че всеки трябва да живее според своите собствени виждания.

Източник: az-jenata.bg