KIVI е украински разработчик и производител на телевизори, който за първи път стартира продажби в България. Телевизорите KIVI вече се предлагат от emag, Ozone.

В Украйна KIVI е в ТОП-2 на най-популярните телевизионни марки. За 5 години KIVI е продал повече от 1,3 милиона устройства в ОНД и се конкурира със Samsung и LG. Телевизорите работят с Android TV OС.

Телевизорите са предварително инсталирани със собствено приложение KIVI MEDIA с безплатно и платено съдържание: телевизионни канали, филми, онлайн домашни тренировки и облачни игри.

Днес българските потребители имат достъп до повече от 200 от най-модерните компютърни игри, като Fortnite и GTA 5, директно на телевизора - само свържете Bluetooth геймпад. Достъпът се осигурява чрез услугата за облачни игри Boosteroid (един от трите най-големи доставчици на облачни игри в Европа).

Устройствата поддържат HDR и различни технологии за изображения ви позволяват да променяте контраста в определени области на екрана в тъмни сцени и когато гледате съдържание с качество под 4K, изостряте изображението. Гаранцията на дисплея на всички телевизори KIVI е 3 години.

Звуковата система е разработена съвместно с JVC Kenwood. В телевизорите има два високоговорителя - по 12 вата. Технологията за обработка на звука Dolby Audio (DAP) ви позволява да увеличите силата на звука на гласа си или автоматично да регулирате грубите звуци по време на екшън сцени или реклами.

Bluetooth дистанционното има микрофон за гласово управление и асистент, както и функция Air Mouse, която осигурява удобна навигация и въвеждане на текст, точно както при използване на компютърна мишка.

Телевизионната линия на KIVI в България включва модели от 24'' до 65'' с различни резолюции. Телевизорите са изработени в безрамков дизайн и са представени в бял и черен цвят.

Можете да закупите телевизори KIVI при emag, Ozone.