Вече повече от година шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова е на крилете на любовта и изглежда е готова да направи следващата крачка във взаимоотношенията с половинката си Веско. Поредният женски разговор във „Фермата“ провокира спортистката да признае, че е готова да стане майка.

„Вече много искам да имам дете. Досега не се случи, защото не си бях намерила човека. Веско ми е казвал преди време, че иска деца, но аз мълчах по темата. От отдавна обаче съм размислила и това е нещото в живота ми, което все още не съм успяла да реализирам“, заяви Ваня. Лесовъдката Милена и емигрантката Роси споделиха, че децата са най-хубавото нещо, което може да се случи на една жена и че Стамболова съвсем скоро също ще изпита тази радост.

Припомняме, че само преди няколко седмици лекоатлетката направи едно изключително емоционално любовно обяснение към половинката си Веско в един от видеодневниците си. Тогава тя призна, че той е човекът, с когото иска да остарее и с когото мечтае да създаде истинско семейство. Освен че му предложи брак, Ваня даде да се разбере, че децата също влизат в плановете й за общото им бъдеще.