Портфейлът е един от незаменимите мъжки аксесоари. Независимо дали следите модните тенденции или не, трябва да обърнете внимание на това той винаги да изглежда изрядно, защото неподреденият и препълненият портфейл може да развали визията на всекиго.

Тазгодишните победители, които чупят рекордите по продажба и които засенчват по популярност скъпите дизайнерски портфейли, са част от ограничената колекция на модната марка Hugo Gerard, позната с прекрасните си качествени модели.

Тези портфейли са доказателството, че не трябва да даваме един куп пари, за да имаме надежден, функционален и стилен аксесоар! По-долу разглеждаме най-популярните портфейли през този сезон, които спрират дъха с неверотния си дизайн и функции.

1. Hamilton – елегантен мъжки портфейл
Съвременен и функционален, изключително изискан модел портфейл, в който може да съхранявате пари и много карти. Безпроблемно се побира в чанта, сако или в преден джоб на панталона – не прави гънки. Този издръжлив качествен портфейл е любимият аксесоар на джентълмени и бизнесмени, които го носят постоянно със себе си.Дизайн и изработка: Елегантен модел портфейл в черен цвят, който му придава изикан вид. Красят го изчистени и минималистични детайли. Въодушевява с прегледната си вътрешна част. Подходящ е за почти всеки стил. Изработен е от висококачествени материали, които не се захабяват. Подсилен е с цип, който съхранява картите и парите на сигурно място. Издръжлив е и може да се ползва години наред.Предназначение: В него може да държите пари, кредитни карти, документи и други дребни вещи. Има 10 отделения за съхранение на банкови карти и лични документи, 2 по-големи прегради за съхранение на банкноти и компактно отделение за монети.Къде да го купите и на каква цена: Може да поръчате безупречния портфейл Hamilton на официалната страница,  където може да вземете този прекрасен екземпляр с допълнителни 50 % намаление.

Оценка: 10/10

За повече информация за Hamilton портфейл кликнете тук!

2.Everett – стилен портфейл
Едно е сигурно, още от пръв поглед ще се влюбите в този страхотен портфейл – непогрешим избор за всеки мъж. Прекрасният му дизайн е вдъхновен от този на оригиналните модели портфейли на световноизвестни марки. От една страна, е елегантен, от друга - качествен.Дизайн и изработка: Мъжкият портфейл Everett пленява с необикновения си дизайн и изчистени форми. Краси го класически затварящ се дизайн, който не излиза от мода. Надежден и качествен. Ще пази вещите ви на едно място и вече няма да се страхувате, че картите или парите ви ще изпадат от портфейла ви.

Изработен е от качествени материали. Лицевата му страна има лека текстура, така че няма да се хлъзга в ръката ви, нито ще могат да ви го вземат лесно.Предназначение: Идеален за съхранение на банкноти. Освен това в него може да сложите много банкови карти, както и лични документи, визитки и други дребни вещи. Разполага с две прегради за съхранение на повече пари, 10 държача за карти и място за една снимка.

Къде да го купите и на каква цена: Може да поръчате стилния моден портфейл Everett единствено от официалната страница. Ако побързате, може да грабнете намалението, което в момента е в сила, и да получите портфейл на домашния си адрес в срок от 2-3 дни.

Оценка: 9,4/10

За повече информация за Everett портфейл кликнете тук!

Заключение
Хубавият и качествен портфейл не трябва да създава пробойни в бюждета ви. Тези 2 елегантни портфейла са доказателство за това. Те задоволяват най-високи критерии – първокласен вид, качествена изработка и функционална вътрешна част.

Без значение дали използвате кеш или предпочитате да плащате с карта, ние сме сигурни че няма да сгрешите с моделите от този списък. Всеки от тях ще ви помогне да оставите добро впечатление и да покажете, че имате вкус.

>>> Кликнете тук, за Hamilton – елегантен мъжки портфейл

>>> Кликнете тук, за Everett – стилен портфейл