Ретрийвър помогна на пияната си стопанка да си легне невредима в леглото.

Хана Куинтус от Айова, САЩ, останала в шок, когато прегледала записа от камерите за видеонаблюдение. Тя не подозирала, че през нощта вярното й куче Джакс я е предпазило от наранявания.

Момичето споделя, че през нощта се прибрало вкъщи пияно, а на сутринта не си спомняло нищо.

На кадрите Хана видяла как, клатушкайки се, ходи из стаята и в един момент едва не паднала. На помощ обаче веднага й се притекъл Джакс, който следял много внимателно какво се случва със стопанката му.

Ретрийвърът застанал на задни лапи и внимателно побутнал момичето към кревата.

„Когато за първи път видях записа, малко се учудих. Наложи се да го изгледам още няколко пъти, за да разбера какво точно прави, и бях поразена”, споделя Хана.  

Американката качи клипчето в TikTok. Видеото бързо се превърна в хит и вече е гледано от 3 млн. потребители, пише Daily Star.

Джакс е на 2,5 години и обича да се гушка, играе и похапва сладолед със сирене. Хана шеговито отбелязва, че четириногият й приятел е най-глезеното куче в света.

„Той обича да се гушка, да носи разни неща в устата си - обувки, чорапи, играчки, когато е щастлив. Освен това разкъсва всичко на парченца (като тоалетна хартия, хартиени кърпи и плюшени играчки).


 
@hquintus

Came home after a few too many and caught this video of my petcam ##fyp ##funny ##falling ##dog ##tigerking ##distancedance ##coronavirus ##quarantine

♬ kid fran moon - g