Красивата модедлка Бориса Тютюнджиева разкри, че е родила. Това тя стори посредством снимка на бебето в профила си в социалната мрежа. 
 
 
Към днешна дата не е ясно нищо за бебчето, освен крачето му, която Тютюнджиева е показала в профила си. Тя не споделя името или пола на бебето, а просто пише "Всичко" заедно с няколко бели сърчица. 

Естествено всички поздравяват щастливата майка за събитието и й желаят малката й рожба да е много здрава и да расте вечно усмихната.
 
БЛИЦ припомня, че наскоро Бориса пусна пикантен кадър в профила си в мрежата, на който е с бременно коремче и красива годежна халка на пръста. 
 
"Любовта носи любов! Разполагам с всичко, което обичам, и обичам всичко, с което разполагам. Нужно е само чисто сърце", пише красавицата, а с това, което показа, предизвика вълна от положителни реакции и поздравления.
 
Не е сигурно кой е бащата на бебето, но според слуховете става въпрос за младия бизнесмен Марио Захаринов – син на Димитрина Захаринова, която стана известна през 2006-та покрай корупционния скандал с бившата шефка на НАП Мария Мургина. Захаринова бе нейна дясна ръка.
 
Мълвата е, че Бориса е станала майка на момиченце. Надяваме се, скоро да разберем.