Снимка на табела, забраняваща достъпа до парк, в момента е хит в социалната мрежа Фейсбук. "Направо влезнАхме в Европата с тази табела" гласи надписът към публикацията.

Кадърът е заснет в град Куклен, област Пловдив, уточнява Plovdiv24.bg.

"Ей сега ще им кажем на бездомните да не преминават през парка. А иначе събираме данък куче, ама място за кучетата в парка, както е в Пловдив с клетки, няма. Тотален смях….", ядосва се потребител.

А друг добавя:

"Може би, ако госпожа еколожката се трогне и обиколи да огледа бездомните и се кастрират по-често, може и да се случат нещата. Не става само от пейка на пейка… Последния път, когато екото беше тук, отстреляха вече кастрирани кучета, иначе и еколожката беше с тях.

Просто им казах следващия път да потърсят мен не нея, нищо, че това би следвало да е в нейната компетенция, а и за това взима заплата все пак, но уви, хал хабер. Гаранция давам, че не знае изобщо колко кучета има в клетките за временно настаняване, защото именно едно от отстреляните кучета предния път беше от общинските, с които би следвало да е запозната, защото то е едно и от най-дълго пребиваващите кучета там. Пълен смях…"