Наскоро се появиха предсказания на Ванга и Нострадамус, които разкриха какво ни очаква през 2021 - предсказания на Ванга и Нострадамус. Според пророчествата им скоро ще се случат и природни катастрофи - цунами, изригване на вулкани и пожари.

Интересно е обаче да се отбележи повече внимание на предсказанията на Ванга за 2021 година, че и след това. Факт е, че разпадането на Съветския съюз, атентатите от 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна и аварията в Чернобил са само някои от предсказанията на Ванга, които се сбъднаха.

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент. С течение на времето Ванга предсказва важни събития чак до 5079-а – годината, когато светът ще свърши според нейните твърдения.

Ето и някои от предсказанията на пророчицата за следващите няколко години:

Ванга е предсказала точно преди смъртта си, че 2021-а “ще донесе нашествие на екстремисти” в Европа. Твърди, че Старият континент ще бъде изправен пред химически атаки от “нашествениците”. През следващия период може да дойде “краят на съществуването” на Европа, твърди още баба Ванга.

Американският президент Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, която ще го остави глух. Предсказала е, че той ще получи и мозъчна травма.

За 2021-а Ванга прогнозира икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за главата на Кремъл може да дойде от собствената му държава.

Ясновидката предсказала, че “светът ще премине през много катаклизми и големи бедствия”. Съзнанието на хората ще се промени и ще настъпят трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си.

За далечното бъдеще тя прогнозира, че “животът в Космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как се е появил животът на Земята”. През следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове, казва още Ванга.

“Съветският съюз ще бъде възстановен през първата четвърт на 21 век”, предсказва пророчицата.

“Влаковете ще “летят”, използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре и Земята ще си почине”, твърди още Ванга.

“Силен дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули”, прогнозира Ванга. Тълкувателите предполагат, че “драконът” е Китай, който се превърна в суперсила. Трите гиганта може да са Русия, Индия и Китай, а по отношение на парите – банкнотите от 100 юана и 5000 рубли имат червен цвят.

“В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде ден, когато болестта ще бъде вързана с железни вериги”, прогнозирала баба Ванга.