Абсолютно озадачен съм, забавлявам се с това творчество. Можем сами да си правим бюлетини за района на Враца. Това заяви водещият на Нова телевизия Виктор Николаев, коментирайки недостига на бюлетини във врачанското село Върбешница.

„В района на Враца им свършват бюлетините. Не зная ядат ли ги, какво ги правят тези бюлетини или просто им дават по-малко“, заяви той.

Кореспондентката на Нова телевизия за региона Румяна Попова се включи, за да хвърли повече светлина по случая. Тя разказа, че бюлетините в селото са свършили в 14 часа и изборният процес е бил възстановен чак в 15:39 часа.

„Като няма бюлетини, хората си ги правят, честно казано. Ксерокопират ги съгласно указания на ЦИК, дописват им с химикал поредни номера следващи и ги пускат в урната. Колко е редно това – не мога да коментирам“, обобщи репортерката.

„Населеното място има 286 гласоизбиратели, пратиха ни 190 бюлетини и те свършиха в 14 часа. Общинската комисия ни нареди да спрем изборния ден докато се отпечатат някъде някога нови бюлетини“, обясни мъж от селото.

„Можем сами да си правим бюлетини за района на Враца. Аз за Руми гласувах, за това включване, което направи. Руми, имаш един глас от мен“, каза Виктор Николаев.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук