Полицията в Бургас спипа лъжливата кредиторка от Бургас Силвия Николова с пико, съобщава "Флагман", цитирайки свои източници. 37-годишната жена е хваната на 24 март т.г. на ъгъла на ул. „Вая” и ул.”Индустриална” с наркотици.

Наркотичното вещество е открито при извършена проверка на подсъдимата от страна на служители на ОД на МВР – Бургас.

Заради намерените наркотици у Силвия, тя ще бъде пратена за 12 месеца на топло в затвора, реши по-рано тази седмица Бургаският районен съд.

Лошото е, че Силвия има и предишно провинение. Тя е обвинена в документално престъпление. Бургазлийката работела в фирма за отпускане на кредити в града. Започнала да издава фалшиви документи, в които било посочено, че е отпускала заеми на лица, които реално никога не са стъпвали в офиса й и нямат представа, че на сметката им тежат неизплатени сметки.

Органите на реда обаче бързо разкрили схемата на Силвия Николова и тя е била призната за виновна за извършено от нея документалната измама, като получила 2-годишна условна присъда. Именно в този период обаче попада в новата издънка с дрогата, което означава, че ще трябва да изтърпи и двете наказания и следващите 3 години ще прекара зад решетките.

Освен това ще плати и парична глоба от 2 хиляди лева.