Лоши новини сполетяха едни от най-опасните кримигерои у нас. Известните автоджамбази Ламбо и Кючека и двамата им авери, задържани при зрелищна акция в Костинброд, са с наложена мярка "под домашен арест". Това реши днес Районния съд в Костинброд, научи БЛИЦ.

Ламбо и Кючека и групата им бяха задържани преди дни. Те са известни в престъпните среди главно с дейността си по кражби на коли, като са се специализирали в разфасоването главно на камиони. Те са от Костинброд и крадат предимно техника, кранове от цялата страна, но акцентират именно на този район. 

Само в БЛИЦ! Удариха едни от най-опасните кримигерои при зрелищна акция в Костинброд, ето кои са мутрите (СНИМКИ) 

Припомняме, че на 15 срещу 16 юни в селскостопански двор в града са установени шестима мъже – на 27 г., 37 г., 52 г., 30 г., 42 г. и 39 г., в момент на разглобяване на товарен, специализиран автомобил МАН. Установено е, че превозното средство е било откраднато на 14 юни от столицата и е на стойност 50 хиляди лева. Шестимата са местни жители, с множество криминалистически регистрации, свързани с противозаконни отнемания на МПС. Двама от тях бяха пуснати с мярка парична гаранция, а на останалите четирима мярката им се гледаше днес.

Работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура - Костинброд.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!