Бруталният Красимир Каранлиев, който тормозел майка си с години и я заплашвал с убийство, отива в пандиза за 1 година, пише "Флагман". 

45-годишният рецидивист се призна за виновен пред Районния съд в Бургас, че е нарушил ограничителната заповед спрямо собствената му майка. От 4.11. 2020 г. му е било забранено да доближа както жената, така й семейното жилище в бл. 15 в ж. к. „Изгрев“ .

За срок от 6 месеца той е нямал право да доближава на разстояние по-малко от 100 метра имота, както и местата за социални контакти на своя родител.
 
По време на разследването е установено, че във времето от 06.12.2020 г. до 08.12.2020 г. Красимир на три пъти нарушил съдебната заповед. Той отправял заплахи, крещял, блъскал по входната врата на апартамента, а при един от случаите обезумелият син нахлул в имота и започнал да души 82-годишната жена, заплашвайки я с убийство.

Благодарение на бързата реакция на съседите от блока, които повикали полиция, животът на Иванка Каранлиева е бил спасен. 

Красимир Каранлиев е изпечен рецидивист с богато криминално досие. През август 2020 г. заедно с екслейтенанта на Митьо Очите Гроздан Балабанов, Красимир продаде чрез обява в ОЛХ 500 грама градинска трева вместо марихуана на 28-годишен балък от София.

В края на октомври 2020 г. пък сам си отпечата некролог и разлепи из целия ж. к. „Изгрев“ вестта, че е починал. Каранлиев е задържан и няколко пъти за кражби, осъждан е и е лежал в затвора. Преди няколко години той за пръв път влезе в криминалната хроника, когато след гонка заплаши с убийство бившата си жена.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ