Темата за НЛО и извънземните се сдоби с нови факти и информация благодарение на множеството искания разкриване на секретна информация през последното десетилетие. 
Благодарение на американския Закон за свобода на информацията (FOIA) много правителствени агенции бяха принудени да разсекретят огромен брой документи, част от които засягат не само съществуването на НЛО, но и честотата на тяхната поява, разказва новото видео от канала НЛО.

Разбира се, отново трябва да се подчертае, че НЛО не са непременно свързани с извънземните технологии. Множество очевидци, включително цивилни, военен персонал и правителствени служители от цял ​​свят свидетелстват по темата.
Майк Гравел, бивш сенатор демократ, заявява следното: "Нещо наблюдава планетата и я наблюдават много предпазливо, защото ние сме войнствени по природа".

Много други известни публични личности защитават подобни тези. Има стотици сигнали на високопоставени военни, които свидетелстват за това, че извънземен разум наблюдава военните действия на земята и понякога даже се намесва, като въздейства върху различен тип техника.

Бившият канадски министър на отбраната Паул Хелър, открито заяви, че има огромен брой случаи на наблюдения на НЛО от военните и част от случаите са напълно необясними.

Той допълва, че случаите на НЛО активност над военни обекти са се увеличили значително след началото на ядрената надпревара.
Както сме споменавали и преди, космонавти като Едгар Мичъл също са открито заявяват, че Извънземен разум наблюдава земята.
Един от най-популярните разсекретени документи е бележка на агент на ФБР. Тя била открита от ентусиасти от Япония, които търсели подобни свидетелства сред хиляди и после ги предоставяли за обществено ползване.

Въпросната бележка от 22 май 1950 г. е написана от Гай Хоттел, който е бил ръководител на полеви офис на ФБР във Вашингтон по онова време. Бележката е адресирана до бившия директор на бюрото Дж. Едгар Хувър.

В нея са обсъдени свидетелски показания, дадени пред агент на ФБР, от служител на ВВС. Той е съобщил, че в Ню Мексико са открити три обекта с кръгла форма и повдигнати центрове, с диаметър приблизително 50 фута (15,24 м). Във всеки от тях имало по три тела на ниски хуманоидни същества, облечени в метален плат с много фина текстура. Според свидетеля, трите НЛО обекта вероятно са катастрофирали, защото в този район е провеждан експеримент с голям брой военни радари и това по някакъв начин е повлияло на апаратурата на извънземните.Източник: vesti.bg