VIVACOM Arena започва излъчването на сериала на Арън Гузиковски „Червеният път“. Зрителите на филмовия ТВ канал на телекома ще могат да се потопят за пръв път в завладяващата история на първи и втори сезон от сериала всеки четвъртък и петък в 20:00 часа или на повторение – всяка събота и неделя от 18:00, както и във видеотеката на VIVACOM TV.

Сюжетът проследява историята на местния полицай Харолд Дженсън, който е изправен пред предизвикателството да запази семейството си цяло, докато едновременно с това се опитва да овладее нарастващото напрежение между две противопоставящи се общности – жителите на малкия град, където е израснал, и живеещите в съседните планини индиански племена.

Полицай Дженсън е принуден да потули ужасен инцидент, в който е замесена неговата психически нестабилна и зависима от алкохола съпруга. Това води до сблъсък между него и опасен член на индианското племе – Филип Копус, който ще се върне, за да преследва всички замесени.

В ролята на полицай Дженсън влиза Мартин Хендерсън, познат най-вече от сериала „Анатомията на Грей“ като д-р Нейтън Ригс, а в образа на Копус е известният с ролите си на хал Дрого в „Игра на тронове“ и Артар Къри /Аквамен/ в „Лигата на справедливостта“ – Джейсън Момоа.

VIVACOM Arena е собствен 24-часов филмов канал на VIVACOM, който се излъчва ексклузивно за абонатите на телевизионната услуга VIVACOM TV. Каналът предлага атрактивна програма с разнообразно съдържание като световни кино класики, най-новите европейски филми, най-добрите екшън и комедийни филми от Холивуд, много анимация и сериали, без прекъсване за реклами.   
Каналът се излъчва във всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия.

Трейлър към филма може да видите тук: https://youtu.be/GX3e__UKy8I