Едни от най-иновативните продукти на Huawei могат да бъдат намерени до 17 август с атрактивни отстъпки в онлайн магазина на Vivacom. Сред тях са смартфоните Huawei P40 lite и сгъваемият Huawei Mate Xs, умният часовник Huawei GT2 Pro, както и слушалките Huawei FreeBuds 3 и Huawei FreeBuds Studio. Те могат да бъдат закупени с отстъпки, достигащи до 100 лв., което позволява на почитателите на марката да се сдобият с премиум технологични продукти на чувствително по-достъпна цена.


Флагманът на бранда - Huawei Mate Xs, се предлага в рамките на промоционалната кампания. Акцентът при него е сгъваемият OLED дисплей, който за секунди го превръща в пълноценен таблет. В разгънато положение дисплеят е с диагонал 8 инча, докато в сгънато остава достъпен 6,6-инчов екран. Моделът работи с чипсет Kirin 990 5G, разполага с четворна основна камера с 40MP основен сензор, която се използва и за селфита, а батерията му е с капацитет 4500 mAh.


Huawei P40 lite е друг популярен смартфон на марката, който до 17 август се предлага в онлайн магазина на Vivacom с атрактивна отстъпка. Той се откроява с елегантен дизайн, четворна основна камера с 48MP широкоъгълен сензор, 16MP предна селфи камера, както и поддръжка на 4G стандарта LTE. Платформата му е базирана на чипсет Kirin 810, а батерията е литиево-полимерна с капацитет 4200 mAh.


Умният часовник Huawei GT2 Pro е друг акцент в кампанията. Той се откроява с 1,39-инчов AMOLED тъчскрийн дисплей, почти безрамков дизайн и до две седмици живот на батерията. Рамката е титаниева, а покритието е от сапфирeн кристал. Разполага с над 100 тренировъчни режима, включително 17 професионални и 85 персонализирани. Водоустойчив е и има оптичен сензор за измерване на пулса, сензор за въздушно налягане, акселерометър, жироскоп и магнитометър.


Слушалките Huawei FreeBuds 3 са също намалени в рамките на кампанията. Те са оптимизирани, за да предлагат ефективно шумоизолиране, позволявайки безпроблемен разговор, независимо дали наоколо духа силен вятър, или има друг шум. Управлението им е изключително лесно и се съхраняват в елегантен и компактен заоблен калъф за зареждане.


Huawei FreeBuds Studio са другите слушалки, предлагани на промоционална цена в онлайн магазина на Vivacom до 17 август. Отличават се с изчистен over-ear дизайн, както и с иновативната акустична архитектура Tee Audio Tube, която филтрира много по-добре средния и високочестотен шум. Разполагат с многопосочна система с 8 микрофона, която разпознава по-прецизно околните звуци и премахва шумовете, както и с двойна антена за по-стабилен сигнал.

Всички устройства на Huawei, предлагани с до 100 лв. отстъпка в онлайн магазина на Vivacom, могат да бъдат открити тук.