От днес в търговската мрежа на Vivacom почитателите на марката Samsung могат да се сдобият с най-новите смарт часовници от серията Galaxy Watch 4, както и с безжичните слушалки Galaxy Buds 2. Като част от екосистемата на Samsung новите устройства се интегрират лесно със смартфоните и таблетите на марката (които също се предлагат от Vivacom), както и помежду си. Те са подходящи за активни хора с динамичен начин на живот, които обичат да живеят, да работят и да се забавляват на бързи обороти, без да пренебрегват елегантността и добрия стил.
 

Galaxy Watch 4
 
Смарт часовникът Galaxy Watch 4 е стилно устройство, което прави множество популярни приложения достъпни буквално на една ръка разстояние и добавя редица възможности за по-здравословен начин на живот. Моделът е с модернизиран дизайн, нова операционна система – Wear OS Powered by Samsung– съвместно разработена в колаборация с Google и разполага с иновативни функции като управление чрез гласов асистент. Той дори може да напомня на своя собственик да си измие ръцете в момента, когато пристигне в дома или в офиса.
 
Часовникът е оптимизиран за физически активности и здравословен начин на живот. Той включва и 3в1 сензор от ново поколение – Samsung BioActove, който предлага в реално време интелигентен мониторинг на различни телесни показатели, сред които кръвното налягане, ЕКГ, мускулната маса и телесните мазнини, процентното съдържание на вода в тялото, разширен анализ на съня и дори засичане на падане.

 Новият смарт часовник предлага достъп до разнообразни приложения на Google, сред които Play Store, Google Map, G. Pay, G. Assistant и YouTube Music. Galaxy Watch 4 разполага с лек алуминиев корпус и дигитална рамка; паметта му е 1.5GB + 16GB, а батерията е с капацитет 361 / 247 mAh.

 

Samsung Galaxy Watch 4 се предлага в два варианта - 44MM на цена от 19,98 лв. на месец в комбинация с мобилен план Unlimited 150 и 40MM за 17,98 лв. на месец със същия план.
Любителите на класическия дизайн на часовниците могат да изберат Galaxy Watch 4 Classic, който се отличава с корпус от неръждаема стомана, има въртяща се рамка, a паметта и батерията му са със същите показатели.


Предлага се на цена от 25,98 лв. на месец в комбинация с мобилен план Unlimited 150  за версията 46 mm LTE  и за 24,98 лв. на месец за 42 mm LTE.

 
Galaxy Buds 2
 
Новите безжични слушалки на Samsung са с размери 17 х 20.9 х 21.1 мм. и отново се предлагат с елегантна кутия за съхранение и зареждане, която се побира лесно в чанта или джоб. Слушалките идват с поддръжка на изкуствения интелект Bixby на Samsung.
 

Те разполагат също и с функция за активно шумопотискане (т.нар. active noise cancelling), както и с опция за гласово събуждане. С включено активно шумопотискане издържат до 5 ч., като този показател може да се увеличи до 19 ч., при зареждане от кутийката.
 


С изключено активно шумопотискане – съответно 7.54 ч. и 29 часа. Сред екстрите им са също динамични двупосочни говорители, както и водоустойчивост (стандарт IPX2). Идват в три цвята – черен, масленозелен и лавандула.
 

Samsung Galaxy Buds 2 могат да бъдат закупени за 6,98 лв. на месец заедно с план Unlimited 150  .