Братя Аргирови коментираха настоящите избори в ефира на NOVA. Благовест разкри, че вече е гласувал, а Светослав призна, че ще го стори веднага след предаването. 

На въпрос дали могат да единият от тях да гласува два пъти, Благовест уточни: "Невъзможно е. Светослав става все по-рус, а аз си стоя с черната коса. Разменяли сме се едно време като ученици за изпити и не ни хванаха. Сега обаче ще ни хванат".

Светослав разкри, че изборите в Норвегия са абсолютно същите. "Много си приличат изборите. Всеки се стреми да дискредитира другия. Там е малко по-спокойно, но си приличат", каза още той. 

Звездните близнаци разкриха, че са им предлагали да се включат в политиката и от ляво, и от дясно, но отказали заради дядо им. Преди да почине, им дал съвет никога да не се занимават с политика и те му дали дума.

"Иначе нашият прадядо бе депутат в НС от Демократичната партия и е влязъл преди изборите, притежавайки 6 аптеки. После е имал 2 аптеки. Тогава имаше обратно броене", разкри Благовест. 

А брат му добави: "Сега е обратното. Ако е имал две аптеки, след политиката щеше да има 6".

Те казаха хубави думи и за Лили Иванова, която гласува малко по-рано днес. "Тя е икона! Дано повече хора да бъдат като нея".

Светослав призна, че обича да е в сянка, а Благовест обича да е в светлините на прожекторите.