Адвокат Николай Хаджигенов за втори път активно се включва в публични прояви на неолибералната джендър общност, която през последните години е натрапчиво активна в България, пише anteni.bg.

Съвсем в стила на коалиционната си партньорка Мая Манолова, за да осигури гласове на гейове и лесбийки за коалицията си „Изправи се! Мутри вън!“, адвокатът прави предизборна среща с представители на ЛГБТИ общността у нас.

Очевидно за Хаджигенов принудително наложеният разпад на моралните норми не е никакъв проблем, а е важно да влезе в парламента и отново да ни се предложи поне два-три пъти за министър на каквото и да е, както го направи в краткия 45-и парламент. Явно за хора като този новоизлюпен политик важна е целта, а средствата нямат значение.

Един ден няма да е изненада, ако именно юристи като възпитаникът на Нов български университет Хаджигенов са автори на юридическите санкции за хора, които оказват съпротива на джендър идеологията.

За предстоящото „събитие“ информира видния активист на ЛГБТИ Виктор Лилов, който чрез социалните мрежи разпространява следното (цитираме без редакторска намеса): „Заповядайте на 4 юли, неделя, от 17:00 часа на предизборна срещa с водача на листата в 25 МИР „Изправи се! Мутри, вън!“ адв. Николай Хаджигенов.

Адв. Николай Хаджигенов прие поканата ни за втора среща с общността ни, доказвайки отново съпричастността си към каузите за равни права, борба с дискриминацията във всичките й форми, както и нетърпимостта си към хомофобията и расизма.

На събитието са добре дошли както представителите на ЛГБТИ+ общността, така и техните приятели, съмишленици, съюзници и граждани, за които свободата и равнопоставеността са основна предпоставка за съществуването на съвременната правова държава.

Ще очакваме вашите въпроси по теми и въпроси, които ви вълнуват и представляват интерес за вас. Срещата ще се предава и онлайн в страницата на събитието. Място на провеждане: гр. София, ул. „Братя Миладинови“ 12″.

Любопитно е къде в България господата Лилов и Хаджигенов намират почва за тези, че тук има хомофобия, расизъм и се проявява нетърпимост към различните.

„Антени“ приканва и граждани, които защитават консервативните морални норми, да участват на тази среща на промяната. Още повече, че на протестите през 2020 година площадите бяха пълни с хора, подкрепящи традиционното българско семейство и християнските норми.