Дъщерята на видния кърджалийски социалист Димчо Михалевски и депутат от БСП в последното Народно събрание Петя Михалевска няма да участва в предизборната надпревара. Това съобщи самата тя в профила си във Фейсбук. 

"Скъпи приятели, на предстоящите парламентарни избори няма да съм кандидат за народен представител. Въпреки това ще продължа да бъда активен социалист и човек, който се бори за лявата кауза!

Благодаря от сърце за номинациите и доверието от партийните структури в област Смолян, област Кърджали и район Оборище, град София. Надявам се да се да продължим и занапред добрата комуникация и работа", съобщава тя. 

"Оттеглям се от предизборната надпревара. Това обаче няма да ме откаже, а само още повече ме амбицира да продължавам с борбата за по-добър живот в България. Не възнамерявам да спирам да търся решения на проблемите, с които всички ние се сблъскваме, макар и не като народен представител", добавя тя. 

"Битката продължава, заедно можем повече. Пожелавам на „БСП за България“ достойни резултати и повече депутати", посочва в заключение тя.