Времето само по себе си е скъпоценна стока и е оскъдна за много от нас. Без съквартирант, деца или партньор извън града, внезапно се оказвате у дома сами, само със сладкия звук на тишината. След като спрете да се хилите до уши, направете нещо, което е само за вас и което ви кара да се чувствате свободни и щастливи, пише profit.bg.

Ето няколко предложения:

1. Разходете се с раздърпана тениска, без да ви пука. Няма пред кого да се покажете и да демонстрирате чувство за стил –  позволете си широко, свободно и леко за тялото облекло.

2, Пуснете музика много силно: Нека бъде нещо любимо, което може да слушате безкрай. Пеенето и танцуването, разбира се, са по избор, но са добре дошли.

Бебче, появило се преди минути на този свят, направи нещо, което никое друго новородено в света не е правило (СНИМКИ)

3. Подремнете си. Сега няма кой да ви прекъсва, което занчи, че това е времето да се насладите на една дълга сиеста.

4. Абсолютно нищо. Гледайте стените, седнете и се отпуснете или въртете косата си с пръст. 

5. Проучете старо гадже. С разхождаща се наоколо половинка е трудно да останете скрити, но сега компютърът е само за вас и няма кой да наднича зад гърба ви.

6. Направете си СПА. Дали за вас това е вана и маска лице или лак на ноктите - вие решавате.

Тези СНИМКИ гарантирано ще разтопят сърцето ви и ще оправят деня ви

7. Гледайте любимите си филми. Няма кой да ви се подиграва, че го правите за 49-и път.

8. Сгответе си храната, която другите мразят: Ако вашият съквартирант е вегетарианец, сега е времето да си приготвите голяма сочна пържола.

9. Обадете се на приятел: Няма кой да ви дърпа, да се мотае наоколо или да ви пита къде е вестникът. Просто се отпуснете и проведете дълъг разговор.

10. Оставете отворената врата на банята. Защо? Просто го направете.

11.Говорете със себе си или с домашните си любимци. Чувствайте се свободни да използвате какъвто и да е глас или тембър.

12. Почетете книга, вестник или списание.