Едва 25-годишна е дъщерята на независимият депутат Петър Манолов, показва справка на "24 часа" в системата на ДАКСИ.
На тази възраст тя е собственик на 250 квадратни метра на приземния етаж в почти нова сграда, която се намира в атрактивния столичен район "Оборище".
В сряда Сметната палата обяви, че фирмата на Юлия Манолова "Жули М" е отдала под наем имота за ползване от партията на нейния баща. Наемът от 300 хил.лв. за 10 години напред е платен от държавната субсидия, сочи отчетът на Българска национална патриотична партия пред палатата.
"24 часа"  не е успял да се свърже с госпожица Манолова, макар, че се свързали с някаква жена, която обещала да й предаде желанието им.
Фирмата на Юлия Манолова е регистрирана през април 2006 г. с адрес ж.к. Разсадника в София. През октомври следващата година е вписано и ново седалище - въпросният имот в "Оборище". Като предмет на дейност е записано "Радио и телевизионна". Мобилният телефон за връзка е на Петър Манолов.
Бърза проверка в сайтовете за имоти показва, че офиси с площ между 200 и 250 кв. м. се предлагат под наем за суми от 1500 до 3000 евро. Изгодната цена бе и един от основните аргументи на Петър Манолов в полза на семейната сделка. /БЛИЦ