Повече от година след като Бойко Василев се ожени за втори път, водещият на "Панорама" очаква бебе. Това съобщава в. "Уикенд".

Миналата пролет 51-годишният журналист каза "да" на колежката си Албена, която носи фамилията си с тиренце.

Втората съпруга на телевизионера е шеф на сутрешния блок на БНТ и не е присъствала на официалното откриване на новия сезон на предаването. Това се разбира и от отсъствието й от снимката за спомен, която целият екип си е направил в първия си работен ден след заслужената лятна отпуска.

Половинката на журналиста е с 12 години по-млада от него и няма свои наследници. Бойко пък има един голям син от първата си жена Адриана, с която се разведоха малко преди да вдигне втора сватба.

Миналата година журналистът и половинката му бяха забелязани да си правят изследвания в лаборатория в столицата, посещавана предимно от двойки, които се подготвят за инвитро процедура. Въпреки че Бойко и Албена предвидливо бяха отишли да дават кръв в късните часове на деня, когато няма много пациенти, те все пак бяха забелязани и снимани на опашката за изследвания.

Двамата са заедно от 4 години, като първоначално пазеха връзката си в тайна. Василев не искаше да му бъде лепнат етикет прелюбодеец избягвал Албена по коридорите на "Сан Стефано" 29, за да не ги одумват колегите им. Едва след развода с първата си жена водещият на "Панорама" за пръв път представи публично любимата си жена.