АГ болница “Селена” организира среща в помощ на двойките – кандидати за безплатно ин витро от фонда към Министерството на здравеопазването. Екипът от специалисти ще представи условията и възможностите, които предлага Ин витро център “Селена” – Пловдив, който е акредитиран за процедурата, и ще отговаря на въпросите на присъстващите. Ще се коментира също какви изследвания и документи са необходими за безплатно ин витро.
Събитието е част от социалната програма на клиниката за подпомагане на младите семейства, които не могат да имат деца по естествен път и се нуждаят от диагностициране и лечение на стерилитет. Поредица от срещи се провеждат в по-големите градове на Южна България. Ин витро специалисти, акушер-гинеколози, биолози и психолози разясняват на страдащите от стерилитет какви са начините по които може да им се помогне. Екипът на “Селена” презентира най-новите методи за асистирана репродукция и дава безплатни консултации.

Две от присъстващите двойки ще бъдат приятно изненадани с бонус. Те ще бъдат изтеглени в томбола, талоните за която ще се раздават на входа на конферентната зала на “Плаза Хотел Бургас”. /БЛИЦ