Евродепутатът Ангел Джамбазки написа гневен пост във фейсбук. Причината за недоволството му двуличието, Сорос и липсата на новини в определени медии. Ето целият му пост, без редакторска намеса.

"Ценности", а? Този ретард е от това поколение "мъже", което беше отгледано с розови ценности и политическа коректност.

Поколението "мъже", което видяхте онзи ден да бяга на тълпа от трима главорези и да си пази биричката, за да не се разлее при бягането. Мъжете, които разказваха пред камерите как точно е пищяло момичето, което ислямистите са клали пред очите им, но те не са можели да направят нищо. Защото убийците са били цели били трима, а те сами. Сами в една тълпа от има-няма стотина човека.

Но друга ми е мисълта. Хвърлете поглед на електронните издания на Дневник, КлубЗ, Медиапул, ДВ, Терминал3 към този момент. За да НЕ видите това видео. Странно, нали?

Когато клетия циганин изрита момичето в берлинското метро, същите тези дез-информационни клоаки изригнаха със заглавия тип "Българин преби жена в Германия". После се оказа, че "българинът", не е никакъв българин, а е чист циганин(ще ме прощавате за каламбура) и стана малко неудобно. Всъщност стана МНОГО неудобно, защо Сорос, Америка за България и прочее розови болшевики НЕ ДАВАТ ПАРИ, за да се пише за това, как циганин ритнал безпричинно непозната жена в метрото. Не. Тяхната политическа задача е съвсем друга.

След това дойде блокадата на границата и немотивираното нападение в Бургас, извършено над възрастна жена на автобусна спирка. Появиха се информации, че извършителят е болен от шизофрения.

Но тогава горните трибуни на грантовия розов болшевизъм взеха реванш. От сутрин до вечер бяха коментари, репортажи, анализи, сълзи, сополи, всичко на въоръжение, за да бъде разкрит и заклеймен българинът като насилник. Като пещерен човек. Като примат с анцунг "Адидас" и пакетче семки.

Е да де, ама хубавецът долу не е българин. Швед е. Швед, европеец, който рита от воле в главата клекнала жена. С боц.

И някак си няма как розовите да мъцнат. Не е удобно да се пише, още ги няма опорните точки, не са съгласувани с чичко Сорос и "Америка за България". Още не са разкрили извършителя като лице в амок, фен на Путин и Тръмп, крайно.десен тъп нацюга, бил бабички по границата и гласувал за Брекзит.

Ех, клети розови болшевики, ех, бедни двулични лицемери... Кога ли ще ви срещне някой подобен "европеец". Или някой от другите ви приятели, клети рефюджис, от религията на мира, които напоследък проповядват с мачетета, а вие им отвръщате с танци и любов.