Само три дни след пускане на пазара на най-новата моментна лотарийна игра на Български спортен тотализатор „Ваканция без край“ Антоанета Кочмарова спечели 50 000 лева от нея. Късметлийката е на 42 години от Златоград. Тя е редовен участник, както в числовите, така и в моментните игри на СПОРТ ТОТО. Доскоро любимата ѝ игра била „Тото 2 – 5 от 35“, но след печалбата „Ваканция без край“ е новият ѝ фаворит.

Антоанета отишла до близкия тото пункт и решила да си вземе и един талон от хитовата игра „Ваканция без край“. Тя го изтъркала още на място и веднага разбрала за печалбата. Едно от числата, скрити в талона, било 9. Именно това е любимото ѝ число и точно то ѝ донесло голямата печалба. Още щом разбрала, че печели толкова голяма сума, тя започнала да подскача от радост. След това съобщила на семейството си, които споделили радостта ѝ.

Антоанета все още не е решила какво ще направи със спечелената сума, но със сигурност ще отдели част от нея за почивка с цялото семейство.

Като любител на тото игрите Антоанета с удоволствие ще се включи в програмата за лоялност на Български спортен тотализатор –„ТОТО КЛУБ“. Тя не иска да пропуска възможност за бонус печалби без допълнителен залог.

Талонът „Ваканция без край“ е най-горещото лятно предложение от Български спортен тотализатор. В него са заложени над 9 200 000 лева. Все още никой не е грабнал трите най-големи печалби, които ще подсигурят стабилен месечен доход от 1 200 лева за следващите 10 години.