16 слънчев ден отхвърля всякакъв хаос, безредие, суета. 16 слънчев ден олицетворява Закона, справедливостта. Ден за покаяние. Това прогнозира за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Тотем –  Бял Кон, символ на чистотата, аскетизма и целомъдрието.

Добре е да гледате към слънцето и да се молите на запален огън.

Най-богатите хора според зодиите

16 слънчев ден отхвърля всякакъв хаос, безредие, суета. Препоръчва се да се подрежда, да се съблюдава дисциплина и чистота. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Могат да се изясняват отношения, да се постъпва на нова работа, да се подписва договор, но по-малко да се говори и да се следи всяка казана дума. Работете върху пречистването на мислите си! Ако нямате лоши мисли, няма да имате лоши постъпки.

Тъй като е ден на справедливостта, то ако имате да подавате жалба в съда, направете го в този слънчев ден. Хубаво е сега да се започне съдебен процес по възстановяване на справедливостта. Ден за изплащане на дълговете. Ако ви поискат, трябва да връщате дълговете си. Ако не ви искат, нищо не давайте.

Как лъжат различни зодии и как да ги хванем в измама

Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо е добре по-малко да се говори. Не трябва да се изричат лъжи, да се нарушават клетва или договор. Не ругайте и не пушете в този слънчев ден. Лош ден е за тези, които се опитват да командват хората днес. Да внимават началниците. Лош ден и за авантюристите.

Това са най-големите страхове на всяка зодия

Диета – Месото трябва да се изключи от менюто. По-малко течности да се консумират. Препоръчва се всичко да е сурово, горчиво-солено, пикантно.

Облекло – Благоприятни са сините тонове. Да се избягва жълто и зелено.

Знамения – Хубаво е да намерите подкова и да я занесете в дома – знак за материално благополучие.

Да намерите цветен камък или полускъпоценен – знак за защита и помощ от приятели.

Счупено огледало – загуба на защита. Спиране на часовника ви – знак за смърт или неприятности на близък човек.

Трите зодии, които са галеници на съдбата

Лошо е да се повредят везни или друг измерителен уред – знак за измама, хаос, дезориентация.

Да изпадат голямо количество косми – неуспех, загуби. Да се появи пърхот в този ден - знак за безпомощност и слабост.

Лошо е да счупите стъкло или някакви съдове. Ако изпуснете стъклото и се нараните – знак за възмездие.

Сънища – Символичните сънища не се тълкуват. Ако сънувате цветни сънища – скоро ще се сбъднат. Да сънувате коне – знак за помощ свише. Да сънувате своите близки –тъга, неуспех, предупреждение за грешка, която може да извършите.

Числа на деня – 31, 71