Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях. Това заяви за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

26 слънчев ден - свързан е с Процъфтяването и изобилието. Ден на придобивките и подаръците.

Тотем –  Бялата Мечка, символ на здраве, изобилие и процъфтяване.

Хороскоп: Тежки промени преобръщат живота ви през 2020 година

Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието.

Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце.

Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях, но не какво да е, а нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец.

Добре е мъжете да направят подарък на своите жени, да им се възхищават и радват, да ги зарадват с някое подаръче, което да ги ощастливи. Нека да е малък, но полезен подарък.

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Подходящо за сериозни мероприятия, за подписване на делови книжа, за обработка на земята. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари.

Може да купувате повече неща и това, което ви привлича окото - дрехи, вещи за дома, храна. Не трябва да се отвличате с любовни или семейни дела, които могат да намалят вашата работна активност.

Може да пътувате по работа или за развлечение. За интимност денят не е много добър. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е само за зачатие на дете.

Диета – В този ден може да се яде всичко. Най-благоприятни са млечните продукти.

Облекло –  Добре е да се облечете в нови дрехи. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Подходящо е да носите много бижута, камъни, пръстени.

Жените трябва да се покажат в пълния си блясък, за да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да сте красиви в този ден, а не небрежни и немърливи. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон.

Знамения – Ако излезете от къщи и първият човек, когото срещнете е с пълни чанти – приемете го като благоприятен знак за скорошни придобивки и благосъстояние. Ако срещнете човек с празни чанти – трудности и изпитания в близко време.

Хороскоп за 2020 година: Пари и любов за 3 зодии

Ако нещо изтървете или се загуби още сутринта – знак, че ще пропуснете нещо в този ден. Не е добре да изпускате пари.

Да намерите пръстен или полускъпоценен камък – знак за това, че скоро ще си намерите компания.

Сънища – Хубаво е да имате много сънища. Всички сънища в този ден са свързани с имуществото.

Да сънувате, че подстригвате косите си – знак за загуба и кражба. Пътуване или смяна на дома – начало на ново дело. Да се миете с вода – знак за клюки и измами.  

Числа на деня – 26, 52, 93