26 слънчев ден – Свързан е с Процъфтяването и изобилието. Ден на придобивките и подаръците. Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Тотем –  Бялата Мечка, символ на здраве, изобилие и процъфтяване.

Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието.


Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце.

Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях, но не какво да е, а нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват, и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец.

Добре е мъжете да направят подарък на своите жени, да им се възхищават и радват, да ги зарадват с някое подаръче, което да ги ощастливи. Нека да е малък, но полезен подарък.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Подходящо за сериозни мероприятия, за обработка на земята. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари. Може да купувате повече неща и това, което ви привлича окото, дрехи, вещи за дома, храна.

Не трябва да се отвличате с любовни или семейни дела, които могат да намалят вашата работна активност. Може да пътувате по работа или за развлечение. За интимност денят не е много добър. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е само за зачатие на дете.

Диета – В този ден може да се яде всичко. Най-благоприятни са млечните продукти.

Облекло –  Добре е да се облечете в нови дрехи. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Подходящо е да носите много бижута, камъни, пръстени.

Датата ви на раждане разкрива неподозирани неща за вас - по-точна е и от хороскоп!

Жените трябва да се покажат в пълният си блясък, за да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да сте красиви в този ден, а не небрежни и немарливи. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон.

Знамения – Ако излезете от къщи и първият човек, когото срещнете, е с пълни чанти – приемете го като благоприятен знак за скорошни придобивки и благосъстояние. Ако срещнете човек с празни чанти – трудности и изпитания в близко време.

Ако нещо изтървете или се загуби още сутринта – знак, че ще пропуснете нещо в този ден. Не е добре да изтървате пари.

Жените от тези 4 зодии са като нежни цветя и се нуждаят от огромни грижи

Да намерите пръстен или полускъпоценен камък – знак за това, че скоро ще си намерите компания.

Сънища – Хубаво е да имате много сънища. Всички сънища в този ден са свързани с имуществото. Да сънувате, че подстригвате косите си – знак за загуба и кражба. Пътуване или смяна на дома – начало на ново дело. Да се миете с вода – знак за клюки и измами.  

Числа на деня – 26, 52, 93