Попълнете търсена ключова дума или фраза

Астролог с важно предупреждение за днес

https://blitz.bg/obshtestvo/astrolog-s-vazhno-preduprezhdenie-za-dnes_news710703.html Blitz.bg

Не бива да се проявяват алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания

София, България 22 Ноем. 2019, 07:47 6477 прочита 0 коментара

7 слънчев ден – Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух, и „живата вода”. Планета Плутон. Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg

Тотем на деня – Белият Ястреб, Албатрос, символ на поривистост, безстрашие, творчество.


Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите. Можете да помолите за помощ предците си или за изцеление и здраве.

Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Добър ден за пътуване, както и да се прекара времето извън дома.

Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Най-добрият ден за любов, зачатие, но всичко трябва да се прави само докато е светло, с отворени очи.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Не бива да се проявяват алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания. Може да си пийнете алкохол, но не се отпускайте много.

Горещата вода в този ден е лечебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете на парна баня, но не се застоявайте дълго. Има опасност да се изгорите с парата. Който има грехове, по-добре да не рискува.

Датата ви на раждане разкрива неподозирани неща за вас - по-точна е и от хороскоп!

Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки покупки, например козметика за жените. Може да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия.

Облекло -  Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото. Камъкът на деня е  сердолик – камъкът на безсмъртието.

Знамения – Случайно, ако се попарите – знак за пречистване.

Ако лампата ви изгори или светлината угасне – неприятности.

Ако ви се скъса обувката – загуба на небесна защита.

Фразата, която най-добре описва всяка зодия

Лошо е, ако ви се появят върху кожата пъпки – предупреждение за заболяване на вътрешните органи. Знак за вътрешна нечистота. Трябва да следите за здравето си.

Ако има много кал по пътя и колата ви се изкаля цялата – знак за позор и преживян срам.

Да видите хлебарка на пътя или в чантата – знак, че не можете да се освободите от своите зависимости.

Сънища – Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни- мизерия, проблеми, разпри.

Числа на деня – 7, 9, 13 49, 56

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам